Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG

Välkommen till Nässjö Basket!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Herrlaget
Ny viktig match för Nässjö på hemmaplan.
2018-10-18 16:07, Herrlaget

På fredag är det dags för hemmamatch igen i Nässjö sporthall när Umeå kommer på besök. 


Umeå tog sin första seger i tisdags och är säkert sugna på att förlänga sviten. Trots att vi inte har kommit så långt in i serien än känns det som att det kommer att bli viktigt att vinna så många hemmamatcher som möjligt för Nässjös del då de hittills sett svajiga ut på bortaplan. 


Umeå kommer med ett starkt nyförvärv i Omar Krayem och har ytterligare en sevärd amerikan i DeAndreMathieu. 


Nässjö börjar återhämta sig från skador och just nu verkar det endast vara Kristian Heder Ternell som inte riktigt kan gå för fullt.


Vi hoppas att publiken hittar tillbaka efter förra fredagens derby och hjälper till att bjuda på ny basketfest. Matchstart 19:04


Tabell


#dinstaddittlag

#gogreens

Damlaget
Sidan för damlaget är nu uppdaterad med enskilda foton
2018-10-17 21:35, Damlaget
Surfa gärna in på Damlaget/Truppen och ta en titt på de nytagna fotografierna av damlaget.
Fotocred: Tomas Jansohn
Herrlaget
Referat: Uppsala Basket - Nässjö Basket
Nässjö förlorar borta efter obefintligt försvarsspel
2018-10-16 22:01, Herrlaget

Uppsala – Nässjö 91–78 (20–17, 30–25, 21–15, 20-21)


Vi börjar med att gratulera Uppsala till första vinsten för säsongen. Sedan konstaterar vi att Nässjö gör en tam insats framförallt i försvarsspelet.

Förbokning av matchbiljetter!
2018-10-16 15:39
Nu finns det möjlighet att förboka sittplatser till Nässjö Baskets hemmamatcher i Basketligan!

Bokningar tas emot fram till klockan 12.00på matchdagen och går till enligt följande:

Betalning för platserna (150 kr/plats) swishas till 123 328 9154 (Nässjö Basket) och därefter smsar ni bilden av swishbetalningen till Anna Håkansson Cantby tel 0709-295283 alt mailar anna.haakansson.cantby@aspia.se, ange även namn för reservering.

Plats reserveras på vänstra läktaren på första sektion (bakom bortalagets bänk) och ni behöver vara på plats senast 20 minuter före matchstart! Ert namn kommer att finnas med på "Förbokatlistan" i inträdeskassan!

Välkomna till spännande ligamatcher!!!
Vi är Nässjö Basket
2018-10-16 06:27

Måns Lennermo, supporter


Vad är ditt förhållande till Nässjö Basket?

Supporter. 

Hade en arbetskamrat som var genuint basketintresserad, Nässjö Basket i synnerhet, och han tog med mig på match säsongen 2013-2014. Innan dess hade jag inte kollat på basket live sedan hösten 1997 (även då i Nässjö Sporthall; 24 Store Highlanders - Plannja). Basketintresset blev pånyttfött. Säsongskort sedan dess och försöker även åka med på bortamatcherna inom rimligt geografiskt avstånd. 


Ditt bästa basketminne?

Norrköping – Nässjö 74 – 75, 1:e mars 2016. 

Om jag kommer ihåg allt rätt. Otroligt spännande match totalt sett. Men slutet slog det mesta. Nässjö ligger under med 74-73, knappt 2 sekunder kvar av matchen. Inkast underNorrköpings korg. Aleksa Solevic passar in den till Filip Djuran som fångar bollen i luften precis under korgen och lägger den planka i. Norrköping tar självklart time out. Flyttar fram spelet till Nässjös planhalva. Knappt 1 sekund kvar. Inkast och miss. Men något fel på klockan så inkastet får gå om. Inkast igen. Miss igen. Seger. Skön resa hem. 


Din favoritspelare?

Eric Elliot, Plannja (1992 – 1999). Vilken spelare. Vilken skytt. 

Men jag måste även säga Aleksa Solevic. Jag gillar de snabba händerna i försvaret, jag gillar verkligen farten men framför allt gillar jag när det stämmer för honom och de oväntade passningarna går fram. Då är det en fröjd att kolla på basket. 


Varför Nässjö Basket?

Det gäller att stötta det lokala. Vi skall vara stolta för det vi har i Nässjö. 

Och det är enkelt att gilla en klubb med så många engagerade runt ligalaget. Men inte bara det, Nässjö Basket är mycket mer än bara ligalaget och det skall man ha cred för. 


Poäng eller assist?

Assist.

Nyheter från våra lag
 
ERBJUDANDE
Sponsorer