SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG

Välkommen till Nässjö Basket!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Andelslotteriet dragning april - storvinst
2021-04-15 10:34

Grattis till vinnarna i månadens dragning i Nässjö Baskets andelslotteri.


Vinnarna
25.000:-  Åsa Olsson
1.500:-    Jan Davidsson
500:-       Carina Bjerendahl

Glad Påsk
2021-04-03 12:24

Glad Påsk önskar Nässjö Basket till sina medlemmar, trogna supportrar och andra följare. Precis som för ett år sedan härjar Corona och vår vardag ser annorlunda ut!

 

Klubbens ligalag inledde påskhelgen men en fantastisk vinst över serieledarna Södertälje och tog sin 16:e seger för säsongen. Denna seger innebär att säsongens lag slog klubbens tidigare rekord och säsongen är ännu inte slut. Vi ser med spänning mot vad laget kan åstadkomma🤩

 

Tyvärr så har säsongen inneburit att alla andra lag i klubben har fått avstå matcher. Alla lag har tränat utefter rekommendationer, men har saknat matchinslag. 

Vi hoppas nu att vaccinationerna i samhället fortsätter enligt planering och att vi nästa säsong kan inleda seriespel, spela EB,  åker på cuper, RM och USM!

 

Vi hoppas att ni alla trots allt får en härlig påskhelg🐣

Herrlaget
Nässjö vinner mot Södertälje 90-70
2021-04-02 22:02, Herrlaget
Keenan Gumbs

Nässjös herrar vinner övertygande mot serieettan Södertälje efter att man i sista perioden utökade ledningen och till slut vann med 20 poängs marginal. 
Nässjö startade matchen med hög energi och beslutsamhet och visade Södertälje direkt att detta skulle bli en svår match för bortalaget. 
Vinner första perioden med 16-12. 

Södertälje visar i andra perioden ändå stark vilja och kämpar sig tillbaka och vinner den andra perioden med 19-24.

När Palmblad i Södertälje åker på en osportslig foul och kort därefter får en teknisk foul för diskussion med domaren är det färdigspelat för honom och han får lämna planen. 

I fjärde perioden åker coachen Ludvig Degernäs på en teknisk foul för andra gången denna kväll för klagomål på domaren och även han får lämna banan efter en kort period i fjärde perioden. 

Nässjö som denna kväll gör en riktigt bra prestation och gör det extremt svårt för motståndarlaget i anfall, visar att man när man spelar som bäst kan slå alla lag. 

Nässjö skjuter fina 38 % från trepoängslinjen och tar hela 50 mot Södertäljes 22 returer. 
Detta 
sammantaget med ett solit försvarspel gör att NÄSSJÖ till slut vinner klart. 
Keenan Gumbs har kommit igång ordentligt i Nässjö och gör hela 37 poäng ikväll. 
Likaså gör Zach Charles sin bästa match i Nässjölinnet denna kväll. Abdou gör en mycket stark insats både i anfall och försvar.  

Jordan Peltier gör också han en stark insats med sina fina 13 poäng och börjar komma i form mer och mer. 

En riktigt bra laginsats ikväll från Nässjös herrar. 


Nässjö möter närmast Luleå hemma på tisdag, och det skiljer endast 4 poäng till Luleå och två till Jämtland. 

Go greens 💚


Nässjö–Södertälje 90–70

(16–12, 19–24, 26–19, 29–15)
Poäng, Nässjö: Keenan Gumbs 37, Zachary Charles 15, Jordan Peltier 13, Abdou Medjedoub 10, Dartaye Ruffin 8, Craig Lecesne 7.
Södertälje: Anton Gaddefors 18, Viktor Gaddefors 17, Dino Pita 12, Trevin Parks 11, Martin Pahlmblad 5, Lazar Radosavljevic 4, William Kermoury 3.
Publik: 8.

2021-03-29 18:06

Välkomna att quizza med Nässjö basket 30 mars kl 20.00

Vi kommer att köra Quiz i halvlek på hemmamatchen mellan Nässjö-Fryshuset. 

 

Efter matchens slut meddelar vi dagens vinnare i våra sociala kanaler. Genom att tävla stöder du även föreningen.

Läs först igenom instruktionerna nedan.

Väl mött i Quizen vid nästa hemmamatch!

 

1. Besök trivia.zenith80.se – Klicka på ”Registrera dig”

2. Ange dina uppgifter. Tävlingsnamn kan vara en pseudonym men då är det det namnet som visas när vi meddelar vem som vunnit, inte ditt riktiga namn. Använd ditt riktiga namn om du vill synas så.

3. När du blivit inloggad klickar du på ditt konto uppe i högra hörnet.

4. Välj hur många marker du vill köpa. Det behövs 40 marker för att spela ett quiz (55 kr). Betalning sker med kort.

 

1. Quiz dyker upp på webbsidan 1-2 dagar  innan vi startar. Inom den tiden ska du göra dig redo.

2. Besök trivia.zenith80.se och logga in – Klicka på “ALLA QUIZ” överst på sidan.

3. Klicka på Quiz Nässjö basket 

4. Klicka på “Intresserad”

5. Var beredd när tävlingens starttid närmar sig. 

6. Klicka på “Gå med i tävlingen” när den visas i blått. Det visas en notis ca 5 minuter före tävlingens start. Var beredd på exakt klockslag när nedräkningen börjar. 

Tävling 


Får att det ska bli en rättvis tävling ska alla deltagare se frågorna samtidigt, så quizet startar för alla vid utsatt tid. Det går inte att hoppa med efter att starttiden passerats. Tidsåtgång är ca 7 minuter.

1. Varje fråga visas i 15 sek sedan växlas automatiskt nästa fråga fram (även om du inte hunnit svara). Svara dock på frågorna så fort som möjligt, eftersom kortast tid avgör om fler har samma antal rätta svar.

2. Det går att byta svar inom de 15 sekunderna om du vill ändra dig. 

3. Tävlingen har 6 ronder med 3 frågor i varje rond. Efter varje rond visas aktuell ställning bland de tävlande.

4. Efter avslutad tävling visas dina egna och vinnarens totala rätt samt din placering. Du kan då även titta tillbaka på samtliga frågor och svar tills tävlingen stängt.

Vinster

Vinnaren vinner 30 % av omsättningen. 

 

NÄSSJÖ BASKET - FRYSHUSET TISDAG 30 MARS KL 19:04
2021-03-29 12:42

Efter 7 dagar av förberedelser efter vår senaste match mot Borås så har vi hunnit få vila och återhämtning men också haft tid att fokusera på delar i vårt spel som vi vill förbättra.

 

Dagens motståndare Fryshuset är ett ungt lag som har många spännande spelare. De har bytt ut nyckelspelare i Solevic och Halling-Ibo mot två unga förmågor, Romeo Myrthil och Sebastian Forsling. Det är ett lag som vill trycka upp tempot och spelar alltid aggressivt i 40 minuter,
man är ofta med och pressar storlagen in i sista minuterna. Nyckelspelaren heter Barra Njie, en explosiv guard som spelar riktigtbra basket för tillfället. Nyckeln för oss blir att hålla Barra borta från ringen, han har en fin teknik och blandar detta med enatletisk förmåga som gör att han är enormt duktig på att ta sig till ringen där han kan avsluta eller hitta passningar.

Vi vill komma ut med hög intensitet i början av matchen och sätta tonen i vårt försvarspel. Vi vet att det är två lag som vill driva upp tempot så det kommer bli en rolig match för publiken och tv-tittarna att följa.

Joakim Källman, Head coach

Nyheter från våra lag
 
ERBJUDANDE
Sponsorer