Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG

Välkommen till Nässjö Basket!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
Herrlaget
Nässjösonen David Höök klar för herrlaget
2020-05-29 09:39, Herrlaget
NÄSSJÖ basket har den stora glädjen att presentera David Höök till herrlaget. David är en fostrad NÄSSJÖ basketspelare och har efter år på college valt att nu återvända till NÄSSJÖ och prova på spel i högsta ligan. Vi hoppas att många Nässjöbor kommer och tittar på David när väl ligan drar igång. 
Denna värvning är helt i linje med NÄSSJÖ baskets utveckling av egna produkter och unga spelare. 

Coach Jocce: 
Tredje spelaren är klar för truppen 2020/2021. Jätte roligt att få välkomna hem Nässjösonen igen efter flera år ifrån höglandet. David har visserligen tränat med oss varje sekund han vart hemma i stan även när han haft uppdrag för andra klubbar, men nu kommer han få egna grönvita kläder att representera och inte få låna från resten av grabbarna! 
I David får vi en spelare med ett enormt högt tak. Med sin fysik och sitt försvarsspel kan han redan nu ta en roll i vårt lag, men med fortsatt rätt träningsattityd och utveckling i sitt spel kan rollen och Davids framtid bli riktigt, RIKTIGT ljus! 
Jag och Adam har jobbat i flera landslag med David ända sedan han var 15 år gammal men nu ska det bli väldigt kul att få honom en hel sommar och en hel säsong 2020/2021 och jobba kontinuerligt med hans utveckling!


David: 
Otroligt roligt att få möjligheten att för spela den klubb och stad som jag är vuxit upp och lärde mig spela basket i. Har varit en dröm sen jag var liten och torkade golvet på ligamatcherna att en gång få dra på sig nässjölinnet. Mina förväntningar inför är höga, jag tror på sättet coach Jocce och Adam vill spela på och tror att ni som tittar på det kommer att älska det. Hoppas ni kommer titta på matcherna hemifrån för jag tror att denna säsongen kommer vara något speciellt. Jag kommer ge allt på plan för att ge tillbaka lite till dom som har hjälpt mig på vägen i Nässjö basket. 
Go Greens"💚💚
Köp klubbkaffe och stöd Nässjö basket
2020-05-23 07:08
Du vill väl inte missa första leveransen av Nässjö baskets eget kaffe. Beställ i vår egen webshopp senast den 10 juni, så kan du njuta av gott och hållbart 💚 kaffe hela sommaren och samtidigt stödja Nässjö basket #dinstaddittlag. Och i september när du längtar efter mer kaffe så drar vi igång en ny försäljningsperiod så att du kan fylla på lagret innan basketsäsongen börjar och du får annat viktigt att tänka på 

Tryck HÄR för att komma till klubbkaffet. 
Sugen på att prova på basket
2020-05-22 16:51

Vi ska tillsammans sprida basketen i Sverige och i Nässjö. Nu har den ideella föreningen Sparks generation ett projekt där Penny Parnevik tillsammans med Wilma & Emil Holmqvist lyfter fram olika idrotter och däribland basketen.


Tillsammans ska vi hjälpa unga hitta sin SPARK & PROVA BASKET!


Nässjö basket ingår naturligtvis i projektet så nu kan just Du prova på basket hos oss. Anmälan gör du via länk nedan.


Söndag 14/6 kl 10:00 - 11:30 för 10-12 år - anmälningslänk

Söndag 14/6 kl 12:00-13:320 för 13-16 år - anmälningslänk


Sprid detta via er Facebook och Instagram, glöm då inte tagga

#sparksgeneration

#sparksstreetslam


/Nässjö Basket

Miljonlotteriet
2020-05-19 20:24
Ta chansen och kamma hem storvinsten och stötta samtidigt Nässjö Basket med viktiga intäkter! 

Genom att köpa 6 lotter hos Miljonlotteriet (utan bindningstid) för 150 kr får vi hela 500 kronor. Erbjudandet gäller enbart dig som är ny kund och Du måste ha fyllt 18 år. Om vi alla testar på detta fantastiska erbjudande så är det otroligt viktiga intäkter som kommer in med liten insats. 

Vi har dessutom chansen att vinna pengar: Köp dina lotter här och tipsa gärna minst 2 personer till i din närhet:  

Andelslotteriet dragning maj
2020-05-15 08:00
Grattis till vinnarna i månadens dragning i Nässjö Baskets andelslotteri.

Vinnarna
10.000:-  Per Lennartson
1.500:-    Ulla-Britt Birgersson
500:-       Bo Birgersson
 
Grattis alla vinnare⭐️
Nyheter från våra lag
 
ERBJUDANDE
Sponsorer