Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG

Välkommen till Nässjö Basket!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka här!
PUBLIK I NÄSSJÖ SPORTHALL VID HEMMAMATCHER I BASKETLIGAN
2020-09-29 14:10

Den pågående pandemin Covid 19 påverkar oss alla och naturligtvis även Nässjö Basket!

Vi nu närmar oss säsongsstart i Svenska Basketligan säsongen 2020/2021 och nu har regeringen meddelat att de öppnar upp för glest sittande publik med max 500 personer om smittläget tillåter det. Vi i Nässjö Basket räknar inte med att vi kommer att få plats med 500 personer vid våra ligamatcher, men åtminstone 400 personer! Eftersom det tillåtna antalet kraftigt understiger det publiksnitt vi normalt ligger på har vi fått tänka till ordentligt hur vi ska lösa detta på bästa sätt!

För att vara garanterad plats vid varje hemmamatch i grundserien samt ev kvartsfinalmatcher finns det möjlighet att lösa säsongskort. Kostnaden för ett säsongskort är 2.000 kr och du får då en reserverad plats vid varje hemmamatch. Är DU intresserad av att teckna dig för ett säsongskort och därmed vara garanterad plats, kontakta Anna tel. 0709-295283 alt anna.hakansson.cantby@nassjobasket.se


Det är först till kvarn som gäller beträffande säsongskorten och det kan finnas en risk att vi inte kommer att kunna erbjuda alla som är intresserade!

De platser som återstår efter det att säsongskorten räknats in kommer enbart att säljas mot förköp, kostnad 120 kr/person. Vid förköp får du en numrerad plats. Det kommer alltså inte att ske någon försäljning av inträdesbiljetter i sporthallen under matchdagen.

Försäljning av säsongskort pågår t o m den 12 oktober och försäljning av inträdesbiljetter till hemma-premiären påbörjas den 13 oktober. Information om hur du löser biljett till hemma-premiären kommer i ett senare inlägg.

Så länge begränsningarna gäller från Folkhälsomyndigheten (FHM) kommer vi INTE att ha möjlighet att erbjuda våra medlemmar fri entré likt tidigare. Entréavgift måste alltså lösas via förköp även för dig som medlem. 

Så snart situationen återgår till det normala kommer vi naturligtvis att återigen välkomna våra medlemmar med fri entré!

Vi hoppas på fortsatt stöd från vår trogna publik och självklart också på att situationen snart lugnar sig och vi kan fylla vår härliga Sporthall igen! Till dess är vi dock tacksamma för att kunna ha viss publik och ändå ta ansvar för att minska smittspridningen!

Välkomna till säsongen 2020/2021!!!

Go Greens!!

Herrlaget
Nässjö-Eos 89-84
2020-09-20 06:37, Herrlaget
Zach Charles
Äntligen drog träningsmatcherna igång och för Nässjös del startade första matchen hemma mot Eos. 
Nässjö vann matchen med några poäng, men det viktigaste för nässjö var dock att testa alla sina uppställningar i anfall och försvar som man tränat på nu under försäsongen. 
Eos som var ett topplag i superettan förra säsongen stretade emot bra och höll jämna steg matchen igenom. 
Ett bra trepoängsskytte från Eos sida hela matchen igenom. 
För Nässjö som roterade med alla sina spelare handlade det mest om att göra det man tränat på. Nässjö är inne i en tung träningsperiod som avslutas i helgen. 

Nästa träningsmatch möter Nässjö Jämtland hemma på lördag 26 september kl 17. Denna match kommer bli betydligt tuffare för Nässjö, då Jämtland storsatsar på att bli en vinnarkandidat i ligan. 
Matchen kommer att ses på solidsport. Vi återkommer med detaljer kring det i veckan. 

Go greens 💚
Nässjö basket profilkläder
2020-09-19 07:10

Nu är det dags att köpa nya profilkläder!

 

Vi har tagit fram ett sortiment av snygga kläder. 

 

Träningsställ, Uppvärmningskläder, Tröjor, Hoodies, T-shirts, Ryggsäckar m.m. i storlekar för juniorer, dam och herr.

 

Vi kör två tillfälle. Torsdag 1 oktober  kl 17.00-19.00 och Tisdag 6 oktober kl 17.00-19.00

 

Plats: Frohms Reklam, Rådhusgatan 21C

 

OBS! Betalning görs direkt vid beställning till klubbens Swish.

 

Välkomna🏀💚


Kontakt/frågor angående profilkläder

Nicklas Antonsson

nicklas.antonsson@nassjobasket.se

 

Försäljning Ravelli
2020-09-18 09:47
‼️Ravelli‼️

Nu drar vi igång höstens försäljningsperiod med försäljning av Ravelli. Ni hittar mer information på ett lags försäljningssida från och med torsdag 17/9.
Andelslotteriet dragning September
2020-09-15 10:14
Grattis till vinnarna i månadens dragning i Nässjö Baskets andelslotteri.

Vinnarna
10.000:-  Ulf Classon
1.500:-    Anna-Karin Bergkvist
500:-       Sofi Fristedt
Nyheter från våra lag
 
ERBJUDANDE
Sponsorer