Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Nässjö basket - BC Luleå
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 februari, 14:00
Plats:Sporthallen
Snöpligt slut i stark insats på hemmaplan
2019-02-10 16:22
Nässjö-Luleå 65-68 ( 13-14, 18-18, 16-15, 18-21)

Nässjö gör återigen en mycket stark insats mot ett topptippat BC Luleå. Som siffrorna visar var det stort fokus på försvarsspel och stundtals var det riktigt tufft. Ledningen växlar i stort sett hela tiden de första tre perioderna och i slutet av fjärde skaffar sig Nässjö ledning med 4 efter att Marquis satt ett par tuffa trepoängare. 


Då stiger ligans bäste spelare Corbin Collins in i handlingen och är i stort sett ostoppbar under den sista delen av matchen.


Trots det lyckas Nässjö behålla greppet och leder med 23 sekunder kvar av matchen. Då lyckas man inte passa in bollen från sidan och i sekvensen efter gör Tomaz en foul som bedöms som osportslig och Luleå kan avgöra matchen från straffkastlinjen. 

Efter matchen hemma mot Borås var vi ganska besvikna på energin från hemmalaget, men idag kändes det som att den var tillbaka. 


Besvikelsen är naturligtvis stor när man i stort sett slänger bort matchen på slutet,  men vi får ta med oss det positiva. Försvarsspelet var stundtals riktigt bra och Abdou och Marquis gör starka insatser.


Poäng: Marquis 21, Abdou 11, Felix 10, Dartaye 8, Franklin 6, Facundo 5, Tomaz 4


Statistik


Jansohns bilder


#dinstaddittlag

#gogreens

#greenteam


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer