Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Jämtland Basket - Nässjö Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 januari, 20:00
Plats:Östersund Sporthall, Östersund
Jämtland fick sin revanch
2019-01-26 22:37
86-66 (27-20, 18-11, 25-12, 19-23)
Ett skadedrabbat Nässjö mottog en chockstart från Jämtland i Östersunds sporthall. Hemmalaget öppnade med en ledning på 23-11 innan Nässjö tog timeout. 

Nässjö kämpar sig tillbaka till 23-20 men Jämtland avslutar första perioden starkast med ledning 27-10. Bakom Jämtlands ledning ligger framförallt Andrew Smith som bland annat bjuder publiken på flera spektakulära dunkar.

Andra perioden går lite trögare för båda lagen till en början. Nässjö har inte marginalerna på sin sida och Jämtland har bra flyt med poängen, i synnerhet när Nässjös Dartaye Ruffin tvingas vila. Jämtland är betydligt hetare i andra perioden och drygar ut sin ledning till 45-31.
I tredje och fjärde perioden blir det inte mycket att hoppas på från Nässjö. Jämtland sätter agendan direkt och visar att de inte tänker förlora denna match. 

Skadorna i Nässjö på guardsidan, med Marquis Jackson och Facundo Zarate på bänken, gör sig påminda. Orken tryter och Nässjö får inget riktigt flyt i anfallsspelet alls. 

En kväll som denna, mot ett revanchsuget Jämtland, är det spelare som Nässjö behöver för att ta en bortaseger i den erkänt svårspelade sporthallen i Östersund.

Matchen slutar rättvist med seger för Jämtland med siffrorna 89-66. Nässjö behöver blicka framåt till hemmamatchen mot Borås på tisdag. Nässjö får hoppas att coach Jordi har ett ess i rockärmen om inte lagets skador ger med sig i tid.

#dinstaddittlag
#gogreens
#greenteam


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer