Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Umeå BSKT - Nässjö Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 18 december, 18:00
Plats:Umeå Energi Arena, Umeå
Förlust på bortaplan mot Umeå efter blek insats.
2018-12-18 20:34
Umeå - Nässjö 80-71 (25-17, 13-13, 20-15, 22-26)

Det bjöds inte på någon strålande underhållning i Umeå under tisdagskvällen. 


Nässjö hade återigen svårt med försvarsspelet och till slut ställde sig Nässjö i zon för att försöka stoppa blödningen. Man lyckades då hålla Umeå på 13 poäng i andra perioden. Problemet var att man inte själva mäktade med mer själva och Umeå gick till pausvila med 8 p:s ledning. 


Oroväckande var också att Dartaye gick till vilan med 4 foul. Det dröjde också länge innan han kom in i andra halvlek och det kändes som att han efter en grym start aldrig kom in i matchen igen. 


Umeå ökade på sin ledning och ett tag var den uppe i 18 p. På något sätt lyckades Nässjö ändå ta sig tillbaka in i matchen.


När sedan Nässjöbekante Daniel Eliasson i sista sekunden på 24 sänker en trea för ledning med 5 var det ridå ner för Nässjö. 


Positivt att man tar sig tillbaka men det hade knappast varit rättvist om Nässjö tagit med sig segern på den långa tågresan hem.


Nu gäller det att ladda om och ta nya tag. I tur och ordningväntar Södertälje, Norrköping och Luleå och vi behöver knappast påpeka hur tufft det kommer att bli.


Statistik 


Poäng: Marquis 13, Abdou 12, Dartaye 11, Franklin 10, Felix 8, Robin 8, Facundo 5, Lukas 4.


#dinstaddittlag

#gogreens

#greenteam


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer