Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Nässjö Basket - Uppsala Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 23 november, 19:00
Plats:Sporthallen
Storseger för Nässjö mot Uppsala
2018-11-23 22:48
113-71  (24-17, 33-16,23-18, 33-20)

Det kändes redan från start i kvällens match att Nässjö tänkte se till att det inte blev någon repris på förlustmatchen i Uppsala. 


Glädjande var att försvarsspelet har blivit bättre de senaste matcherna och så också ikväll. Fram till 26-22 var Uppsala med i matchen men sedan drog Nässjö i ett gäng trepoängare  och när man stängde till i försvarsspelet kändes matchen avgjord redan i halvlek. 


När Nässjö sedan kom ut starkt i början av tredje och tvingade Uppsala till en tidig timeout var resten en transportsträcka. Nässjö hade till och från lite problem mot Uppsalas zonspel i andra halvlek men då var ledningen redan så stor så det blev aldrig någon nerv i matchen.


Ingen spelare faller ur ramen men vi vill framförallt framhålla Robin Alm. Han visar hur man ska tackla att bli satt på bänken. Robin har haft sparsamt med speltid de senaste matcherna men gjorde i dag en bra insats. Kul att se. 


Annars var det Abdou som väckte publiken med två tunga dunkar. Nu är det ett längre uppehåll innan Jämtland kommer på besök 11 dec.


Poäng: Dartaye 19, Marquis 19, Franklin 17, Alexander 17, Robin 15, Abdou 12, Felix 6, Lukas 5, Facundo 3.


Statistik


Matchbilder, fotocred Tomas Jansohn


#dinstaddittlag

#gogreens

#greenteam

 


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer