Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Nässjö Basket - BC Luleå
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 november, 19:00
Plats:Sporthallen
Nässjö överraskar och vinner mot Luleå
2018-11-09 22:21
Nässjö-Luleå 85-81 (29-19, 12-21, 23-25, 21-16)

Nässjö studsar tillbaka och lyckas vinna hemma i sporthallen efter en mycket stark insats. 


Matchen börjar riktig bra från Nässjös sida och framförallt är det Tomaz Fernandez som både offensivt och defensivt visar vägen.


Nässjö gör sin bästa period hittills denna säsong och vinner den med 29-19. I andra perioden jobbar sig Luleå sakta men säkert in i matchen och i halvtid är hemmalagets ledning endast en poäng. 


I början av andra halvlek gör Luleå ett ryck anförda av Corbin Collins som tar över matchen. Trots det lyckas Nässjö klamra sig kvar och med 10 minuter kvar är underläget 1 p. 


Sista perioden blir spännande fram till sista minuten och med underläge med 2 i slutet får Corbin Collins iväg en trea som turligt för Nässjö missar och Marquis Jackson kan sänka 2 kast för att säkra segern. Luleå är sargat av tunga skador och det påverkar naturligtvis men vi tycker ändå att Nässjö seger är ett stort steg framåt. 


Nämnde Tomaz fick pris som bäste spelare, men vi tycker att det är laget Nässjö som vinner denna matchen. 6 spelare gör tvåsiffrigt och alla gör ett hårt jobb i defensiven. 


Redan på måndag väntar nästa hemmamatch när Södertälje kommer på besök. Då ser vi till att fylla hallen till bredden.


Statistik


Poäng

Nässjö: Marquis Jackson 20, Franklin Williams 15, Felix Terins 11, Tomaz Fernandez 11, Dartaye Ruffin 10, Alexander Gorski 10, Abdou Medjedoub 5, Facundo Zarzate 2, Lukas Bergäng 1


Luleå: Corbin Collins 25, Tim Kearney 12, Thomas Massamba 11, Anton Kobylak-Berglund 9, Daniel Hansson 8, Robert Gilchrist 8, Denzel Andersson 6


#dinstaddittlag

#gogreens

#greenteam

 


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer