Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Nässjö Basket - Södertälje Kings
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 12 november, 19:00
Plats:Sporthallen
Nässjö förlorar efter förlängning.
2018-11-12 22:20
Fotocred: Tomas Jansohn
Nässjö-Södertälje 82-87 (27-22, 14-15, 17-5, 11-27)

Ingen kan klaga på spänningen i Nässjö Baskets hemmamatcher på sista tiden. 


Ikväll blev det extra spännande med 5 minuters övertid. Tyvärr lyckades inte Nässjö ta hem segern denna kväll. Annars såg det riktigt lovande ut när Nässjö ett tag hade ledningen med 16 p och matchen under kontroll. 


Tyvärr vände matchen till Södertäljes fördel dels pga. att Nässjös fina trepoängsskytte försvann helt samtidigt som Auston Barnes och Toni Bizaca tog över Södertäljes anfallsspel och framförallt Bizaca var stundtals ostoppbar. 


Nässjö lyckades, trots att Södertälje ledde med 5 p i slutet av ordinarie tid, ta matchen till förlängning. I förlängningen var sedan Södertälje det starkaste laget och hoppet om Nässjöseger försvann tidigt. 


Stundtals var Nässjö spel bländande och bollen passades runt till ett bra läge. Tyvärr var det också ofta krampaktigt och stillastående och skott var tvungna att tas med kort tid kvar på klockan. 


Ett plus till Dartaye som i Tomas frånvaro gick 44 minuter, gjorde 25p och tog 17 returer.


Nu väntar en och en halv vecka med tre viktiga matcher. Köping och Wetterbygden borta och sedan Uppsala hemma. Det är bara att bita ihop och viktigt att komma väl förberedda till nästa match.


Statistik


Poäng Nässjö:

Dartaye Ruffin 25, Franklin Willams 19, Marquis Jackson 15, Alexander Gorski 8, Felix Terins 8, Facundo Zarzate 5, Lukas Bergäng 2p


O, fotocred Tonas Jansohn


#dinstaddittlag

#gogreens

#greenteam<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer