Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Nässjö Basket - Borås Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 30 oktober, 19:00
Plats:Sporthallen
Tufft, tätt, hårt och förlust till slut för Nässjö
2018-10-30 22:46
Nässjö-Borås 83-88 (20-19, 15-22, 18-23, 30-24)

Nässjö fick inkassera ytterligare en förlust och sviten av förluster börjar bli lång. 


I kvällens match började båda lagen avvaktande och det dröjde till andra perioden innan matchen tog fart. Det var bortalaget Borås som hela tiden låg steget före och framförallt var det Nimrod Hilliard som styrde och ställde. Att göra 29 p och samtidigt ha hela 7 assist är riktigt starka papper. Frågan är om han just nu är ligans bästa spelare. Vi tror det. 


I tredje perioden blev det hårdare spel utan att det för den delen blev fult. Nässjö hade under hela matchen svårt att attackera korgen och skjuter anmärkningsvärt låga 9 straffkast under hela matchen. Hilliard skjuter 14 själv. 


Inför fjärde perioden känns Borås ledning stabil och det känns som det krävs något speciellt framåt för att Nässjö ska göra match av det. Och som Nässjö kommer tillbaka. Med större aggressivitet i försvaret och bättre avslut kommer Nässjö så nära som underläge med 1 och när Felix skjuter en trea efter att Nässjö snott bollen går det ett besviket nej i hemmapubliken när skottet missar. Med säkert straffskytte säkerställer Hilliard vinsten. 


Stundtals en bra insats av Nässjö igen, men tyvärr är en förlust alltid en förlust. Nu gäller det att knyta näven och försöka knipa en seger.


Statistik


Poäng 

Nässjö: Felix Terins 18, Dartaye Ruffin 16, MarqiusJackson 15, Facundo Zarxate 14, Franklin Williams 14, Tomaz Fernandez 4, Lukas Bergäng 2


Borås: Nimrod Hilliard 29, Michael Moore 17, Marcus Tyus16, Jacob Sigurdarson 9, William Gutenius 6, Fredrik Andersson 5, Brian Fitzpatrick 4, Simon Gunnarsson 2.


#dinstaddittlag

#gogreens


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer