Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Jämtland Basket - Nässjö Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 26 oktober, 19:00
Plats:Östersund Sporthall, Östersund
Förlust trots jätteinsats av Nässjö Basket
2018-10-26 21:49
Jämtland-Nässjö 101-93 (28-20, 26-25, 22-24, 25-24)

Nässjö gör kanske sin bästa insats hittills denna säsong och utan tvekan sin bästa match på bortaplan. 


Tyvärr räcker det inte ända fram och man får åka hem med en tung förlust i bagaget. Det är väldigt bra offensivt spel från båda lagen i stort sett hela matchen. Skyttet är högklassiskt. Nässjö skjuter 50% och Jämtland 41% från trepoängslinjen vilket är starka siffror. Även 69% på tvåpoängare från Jämtland är riktigt bra även om många av dessa är dunkar och det är ju inte så svårt. 


Vi vill absolut gratulera Jämtland till en välförtjänt seger och vi hatar att göra det som kommer nu – men vi hoppas att domartrion inte var nöjd med sin insats. Idag var det total katastrof och vi har faktiskt svårt att se att inte Nässjös ledning på något sätt kommer att agera utifrån kvällens insats av de grå. 


Klart bäst igen i Nässjö var Dartaye Ruffin och det enda vi har att klaga på är att vi tycker att han ska ha bollen ännu mer. Plus också till Marquis och Felix. Det känns också som att Facundo är på väg mot det som vi hoppas och tror att han har i sig. 


Närvaron av Karim känns också positiv och nu hoppas vi att killarna hittar ytterligare energi för att bjuda upp till bra motstånd mot tisdagens gäster Borås – vi får väl kalla det för ett halvt derby.


Statistik


Poäng: Dartaye Ruffin 29p, Marquis Jackson 20p, Franklin Jackson 17p, Felix Terins 10p, Lukas Bergäng 6p, Karim Wazzi 5p, Tomas Fernandez 3p, Facundo Zarzare 3 p.


#dinstaddittlag

#gogreens<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer