Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Uppsala Basket - Nässjö Basket
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 16 oktober, 19:00
Plats:Fyrishov, Uppsala
Nässjö förlorar borta efter obefintligt försvarsspel
2018-10-16 22:01

Uppsala – Nässjö 91–78 (20–17, 30–25, 21–15, 20-21)


Vi börjar med att gratulera Uppsala till första vinsten för säsongen. Sedan konstaterar vi att Nässjö gör en tam insats framförallt i försvarsspelet.

Första perioden startar lovande och en stund in leder Nässjö med 7 poäng. Tyvärr verkade Nässjöspelarna tro att matchen var slut. Uppsala kommer både ifatt och går förbi och stundtals känns det som att Uppsala får göra poäng lite som man vill. Att släppa in 50p i en halvlek är inte ok. 


Förhoppningen var att Nässjö skulle komma ut som ett nytt lag efter halvtidsvilan men tyvärr. Andra halvlek är stundtals bättre men det räcker inte för att störa Uppsala denna kväll. 


Nässjö får återigen lämna bortaplan med en förlust. Det känns konstigt att bedöma Nässjös spelares efter denna förlust. Franklin gör mest poäng och kommer väl undan med godkänt. Dartaye jobbar på men vi tycker att han har bollen för lite.


När Umeå, likt Uppsala, tog sin första seger ikväll efter storspel av nyförvärvet Omar Krayem tätnar det i tabellen. Viktigt för Nässjö att studsa tillbaka på ett positivt sätt hemma mot Umeå på fredag.


Poäng Nässjö: Franklin Williams 20, Dartaye Ruffin 18, Tomaz Fernandez 14, Marquis Jackson 11, Facundo Zarzate 6, Robin Alm 3, Abdou Medjedoub 3, Felix Terins 3


Statistik:

http://www.basket.se/Resultat


#dinstaddittlag


#gogreens


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer