Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

KFUM Nässjö IA - Norrköping
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 mars, 19:00
Plats:Sporthallen
Dolphins vinner i Nässjö
2018-03-09 22:53
Nässjö Basket tappar i den andra perioden mot ett starkt och favorittippat Norrköping som bekvämt vinner med 70-87 inför en fullsatt Nässjjö Sporthall. Nässjös sponsorer bjuder på inträdet ikväll och  lagen bjuder publiken på stundtals härlig basketunderhållning.
Norrköping Dolphins är en av två favoriter till årets Sm Guld och givetvis var de mer än stora favoriter inför kvällens match mot ett skadeskjutet hemmalag. Nässjö Baskets spelare ska ändå ha all heder även om det slutar med förlust för man försöker verkligen och kämpar hela vägen mot ett bortalag som för dagen har större tyngd och basketkunnande.

Nässjö är med bra från start och det är härligt att se David Czerapowics i Nässjös startuppställning. David är junior ännu men han kommer springa förbi de flesta inom snar framtid, som idag finns på banan och det blir fantastiskt roligt att följa denna kille under de kommande åren när han åker till USA för spel på universitetsnivå. Dolphins tar över allt mer ju längre matchen lider och under inledningen av Q2 rycker bortalaget undan rejält poängmässigt. Nässjös spelare väljer fel avslut och norrköping utnyttjar detta rejält och de vinner Q2 med 13-27 vilket är förkrossande stora siffror.

Nässjö vinner sedan andra halvlek med 42-40 och det är givetvis bra för framtiden men hjälper inte ikväll utan ett större tyngre och bättre Dolphins vinner rättvist och Nässjö Basket önskar dem lycka till i jakten mot SM Guldet. 


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer