Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nässjö Basket
DIN STAD, DITT LAG
Herrlaget

Södertälje - KFUM Nässjö IA
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 06 mars, 19:00
Plats:Övrig plats
Härlig andra halvlek men förlust mot Södertälje Kings
2018-03-06 21:28
Nässjö Basket startar svagt med en massa ring ut avslut mot ett starkt Södertälje Kings, men en grym andra del av matchen ger spänning i matchen. Trots att Nässjö strider och ger precis allt över hela banan så förlorar man till slut med 78-68 men all heder till Nässjös spelare som trots utebliven slutspelschans verkligen bjuder upp till fight.
Södertäje Kings startar inspirerat och i den första delen av kvällens match dikterar de alla banans villkor. Siffrorna 22-7 till hemmalaget efter Q1 talar sitt tydliga språk och Kings är starkast över hela banan. Nässjö kommer till bra avslut offensivt men oförmågan att få bollen i nät är avgörande och ledningen är klart rättvis.

Nässjös andra period är klart bättre men man har svårt att få stopp på Södertäljes offence. Perioden är jämnare poängmässigt 26-18 till Kings men Nässjö har påtagliga problem att få stopp i defensiven.

Matchen känns avgjord i paus men Nässjös spelare kommer ut stenhårt i Q3 och gör kanske än av sina bästa perioder under säsongen. Nässjö fullständigt spelar ut Kings och vinner perioden med 28-14 och det är verkligen match igen inför Q4. Heder-Ternell, Eliasson och Wazzi ligger bakom Nässjös vändning i matchen och dessa herrar visar verkligen klubbhjärta när det som mest behövs.

Nässjö försöker verkligen men Södertälje hittar återigen viss rytm i den sista perioden och vinner rättvist men all cred till Nässjös spelare och då främst de svenska spelarna som stiger fram när de får mer minuter på banan. 


#GoGreens


<< Tillbaka

 
 
ERBJUDANDE
Sponsorer